Verdens sødeste følgere – og baby cardigan i to yderligere størrelser!

Baby cardigan med lille krave_3

Én af de ting, der er rigtig sjove ved at have en blog, det er at sidde og lave mine egne små gættelege. Når jeg hækler ét eller andet, så kan jeg sidde at gætte på, at DENNE her kreation – den vil mine følgere elske! Eller jeg kan sidde og tænke om en kreation, at den da er meget sød, men så er den heller ikke vildere… Og så tager jeg fejl! Jeg kunne måske nok have forudset, at Olaf ville blive et hit, med alle landets piger i alderen 3-10 år, der vil være Elsa eller Anna fra Disney’s FROST. Men en kreation som de HOTTE gryddelapper havde jeg måske ikke spået så stor interesse, som de har fået.

En anden kreation, som jeg måske ikke havde forventet helt så stor interesse omkring, var baby cardiganen med den lille krave. Misforstå mig ikke, jeg synes den er ultrasød. Men jeg havde ikke forventet at få så mange henvendelser, eller læse så meget rundt omkring, at opskriften var ønsket i andre størrelser.

Men heldig er jeg, for jeg har nemlig verdens sødeste blog-følgere. I er SÅ søde til at tilkendegive, når I er glade for en opskrift, eller til at huske at vise jeres hæklede kreationer fra mine opskrifter frem. Det er jeg vildt glad for! Og hvor bliver jeg bare endnu mere glad, når en sød følger så skriver uopfordret til mig og spørger, om jeg vil have maskeantal på baby cardiganen, fordi hun har skaleret den op i to yderligere størrelser. Så TAK til Ilse – du er genial (og hvis jeg kunne lave en “thumbs-up” smiley her i WordPress var den røget ind lige NU)!

Den søde cardigan kommer derfor nu i 3 størrelser: 3-6 mdr. [6-9 mdr., 9-12 mdr.]. Opskriften finder I samme sted som altid, nemlig lige HER.

God hæklelyst! 🙂

Baby cardigan med lille krave_4

14 comments

 1. Ilse says:

  sødeste Louise
  Det var da SÅÅÅ lidt, det er da lige præcis dig der gør det store arbejde!!!!! Tak for en fantastisk inspirerende blog.

 2. Helle Thomassen says:

  så fin og sød.en skam jeg ikke har en lille pige jeg kan lave til.Her leder jeg efter noget sødt og sejt til nyfødt dreng .;-)

 3. Bitten says:

  Jubi, det var lige, hvad jeg manglede. Mit lille barnebarn er 8 mdr. og jeg havde ikke lige overblik over at forstørre cardiganen. Tak I to!

  Hvis hun er ret stor af sin alder, tror du så, at hun kan passe 9-12 mdr.?

  • Louise says:

   Hej Bitten

   Dejligt at høre! 🙂 Og uhhhh, det er jo et af de der spørgsmål, der er umulige at svare på, når jeg ikke kender dit barnebarn. Men generelt vil jeg altid selv hellere hækle en størrelse for stor, end en for lille, så jeg ville nok gå efter str. 9-12 mdr.

   Kh. Louise

   • Ilse says:

    Størrelser ak ja, det handler jo både om garn, nål og hæklefasthed. Det er altid et surt job og pille op igen, men lige med denne sag, skal du ikke længere end række 14-15 (som er lige under ærmegabet) (ik Louise?) før end du kan måle på dit barnebarn om den passer i overvidden.

Skriv et svar