Vimpelranker og fødselsdage

Her i hytten er april måned fødselsdagenes måned. Så når vennerne vil lave weekendplaner  i april bliver det så godt som altid et pænt “tak, men det kan vi ikke”. I vores familie har vi nemlig intet mindre end 6 fødselsdage i april. To af dem tilhører ældste bonusdatter og bedre halvdel. I dag er der derfor dømt hip hurra og familie-tam-tam på domicilen (tak til vejrguderne, der har formildet sig så vi kan holde festivitasen udendørs).

Jeg har tiltusket mig 10 minutters stilhed med computeren og bloggen, inden det går løs. Og dem vil jeg bruge på at vise jer den vimpelranke, der i dagens anledning er kommet op at hænge.

Vimpelrække_1De af jer, der følger med på Instagram vil måske kunne genkende den? Jeg søgte nemlig jeres inputs ift. hvilke farver jeg skulle vælge til vimpelranken. Og I var så søde til at give jeres besyv med. Men I var ikke særlig enige om, hvilke farver, der skulle med 😉 Jeg besluttede mig derfor til at følge råd fra jer alle sammen og tog så godt som alle farver. Problem solved! 🙂

Opskriften er min egen, og du kan finde den lige HER. Den er nem, hurtig og hyggelig at hækle. Og så spreder den jo bare så god party-hygge til livets større anledninger.

God fornøjelse!

Skriv et svar