Vinterhækling med uld-rabat og refleksgarn

Drops uld udsalg_2 Drops uld udsalg_1

Jeg havde egentlig hæklet en lille hue, som jeg ville vise jer. Men jeg var løbet tør for uldgarn i de rette farver, så jeg hæklede den i bomuld i stedet. Og det kunne opskriften altså slet ikke bære, for den blev underligt skæv.

Nå, men ville have vist jer den, fordi jeg sammen med den ville dele et lille udsalgstip med jer – på netop uld! Rito har nemlig uld udsalg! Indtil fredag den 16/1 kan du derfor spare mellem 23-27% på indkøb af uldgarner.

KLIK HER og se alle de gode tilbudsvarer.

Og skal du bruge dit uldgarn til fx huer, vanter eller halstørklæder, så kan du overveje at hækle noget af det drønsmarte Refleksgarn ind i arbejdet. Så vil modtageren af dine hæklerier altid være til at se i trafikken i de mørke vintertimer. Virkelig smart, hvis du spørger mig!

Drops refleksgarn_1

God shoppelyst! 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere om Garn Grammatiks Reklamepolitik.
Billeder i indlægget er lånt fra rito.dk.

2 comments

  1. Astrid says:

    Det ser så lækkert ud alle de gode sager, men jeg kan slet ikke overskue hvad jeg skal lave og hvor meget jeg så skal bruge. Men lækker biks i det hele taget.

    • Louise says:

      I knoooow, Astrid! Nogle gange er det som at komme ind i en slikbutik – der kan være så meget, at man enten går HELT amok – eller man kan slet ikke overskue det, og nøjes med at komme derfra med en pose labre larver… 😉

Skriv et svar