Kollektive “mor-beslutninger” og dumme ugler…

Nogle gange spekulerer jeg på, om der mon findes sådan et særligt “mor-råd”. Du ved, ligesom sådan en hemmelig, indviet klub bestående af 12 kloge mødre, der sidder og træffer kollektive beslutninger på hele “mor-hedens” vegne. Min personlige teori er i hvert fald, at der for nogle år siden var sådan et råd, som nu besluttede, at ugler var det nye sort. Ikke pandaer. Ikke egern. Nej, ugler! – Og i øvrigt helst de lilla af slagsen…

Bevares, ugler er da både søde og kloge dyr. Og jeg skal da ikke være for fin til at hoppe med på en trend, så jeg kastede mig over det, der bare lige skulle være et lille hygge-projekt; en sød lille uglepung til småmønter eller nøgler. Nu må man jo ikke bande i en blog (eller må man?), men lang historie kort, så sendte jeg flere gange skumlende tanker i retning af “mor-rådet”, som ikke bare havde valgt en hæklenem lille gråspurv som nyt nationaldyr! For jeg måtte se det bitre faktum i øjnene, at bare fordi man starter en hækleblog, ja så bliver man altså ikke automatisk til en hækle-guru. Denne her “nemme” lille uglepung har jeg derfor nu, meget demonstrativt, klassificeret under mine Svære opskrifter. Jeg synes den var dum at hækle – eller i hvert fald var opskriften svær at følge. Nå.

Ugle_1Ældste-bonusdatterens hjerte smeltede dog ved synet af uglen, og da yngsten lige har fået en 1,5 meter lang slange, så virkede det som en fair fordeling af dyr.

Hvis du tør, så se mere HER.

God søndag til alle derude – med ugler eller ej 😉

 

Skriv et svar