Hej med dig, jeg hedder Kaj

Da jeg faldt over opskriften på en hæklet Kaj og en hæklet Andrea, så var der ingen tvivl; de skulle på min hæklenål. Jeg har så mange minder om lige netop de to hånddukker. Både fra da jeg var barn, naturligvis… men faktisk også fra i en voksen alder, hvor en veninde og jeg havde en lang periode, hvor det sjoveste var at synge Kaj og Andreas vennesang med henholdsvis meeeeeeget mørk, og meeeeeget lys stemme:

Kaj_1Jeg er Kaj, jeg er Andrea,
Jeg er frø, jeg er en fugl,
Jeg kan svømme, jeg kan flyve,
Vi kan begge lege skjul.
For selvom der er forskel på os to,
Så er vi gode venner kan I tro…

Min venindes ene søn hedder i øvrigt nu Kaj, så mon ikke han vil være en værdig aftager af fætteren på billedet?!

Opskriften på Kaj fandt jeg hos Lisbeth Hansen HER. Vesten er publiceret via Haandarbejdsom, men tilhører også Lisbeth Hansen. Den er publiceret i Word, men du kan finde link HER (hvor du i øvrigt samtidig finder opskrift til Andrea).

Min DIY kan du finde HER.

….
Jeg kan bedst lide jazz med saxer,
Jeg kan lide en stille sang,
Så vi synger begge slagser,
Så´n omtrent hver anden gang….

Skriv et svar