Flad stjerne

Print Friendly, PDF & Email

Flad stjerne_1

I jagten på lidt mere fyld til min side med pynt og kanter, faldt jeg over denne lille, søde og flade hæklede stjerne hos Miss AD, og faldt pladask for den. Den er så sød og simpel, og ret hurtig lige at hækle sammen. Desuden har Miss AD lavet en rigtig fin foto DIY, og det gør jo bare hækleopgaven endnu nemmere. Så tak for den Miss AD 🙂

HVAD SKAL JEG BRUGE
Jeg brugte hæklenål str. 3,5, men det kommer an på din hæklefasthed, og hvor små/store du lige vil have dine stjerner, så prøv dig frem.
Bomuldsgarn.

HVAD SKAL JEG KUNNE
Luftmaske (lm)
Kædemaske (km)
Fastmaske (fm)
Dobbelt stangmaske (dbstm)
Stangmaske (stm)

OPSKRIFT
Selve opskriften på stjernen fandt jeg lige HER. Som sagt har Miss AD lavet en rigtig fin billede DIY, så der er ikke så meget andet at tilføje end, at når der i step 8 står, at du skal gentage 5-6-7 6 gange i alt, så er det kun 5 gange i alt, da det er disse step, der laver din stjernes 5 ‘arme’.

God fornøjelse! 🙂

Måske vil du også kunne lide disse opskrifter:

Fladt hjerte_1Sommerfugl_11Blomst_1

5 comments

  1. Nina says:

    Hej. Tak for fin stjerne. Dog kan jeg ikke forstå hvordan jeg skal lave 10 masker ud af 3 luftkastel. Jeg prøvede med en magisk ring i stedet.Det lykkedes også meget fint..

  2. Monika Poulsen says:

    Jeg synes de bliver rigtig fine, jeg kan godt få de 10 masker til at være der, men det er lidt lettere når jeg laver ringen af 4 masker og resultatet er ligeså fint.
    Tak for opskriften.

Skriv et svar