Åh nej, jeg er gået i stå!

Print Friendly, PDF & Email

Ingen panik! Selv de allerdygtigste hæklere er ikke nået dertil, hvor de er i dag, uden at have følt nøjagtig samme modløshed eller frustration, som du gør lige nu.

Først og fremmest – Google er en god ven i nødens stund! Google har holdt mig tæt i hånden, og som autodidakt hækler kan jeg også berette, at Google (og YouTube) har en meget stor del af æren for det jeg kan, udi hækleriet.

Du kan også lede her på siden, hvor mine links og henvisninger til løsning af dit problem måske gemmer sig. Sandsynligheden kunne nemlig godt være stor for, at jeg måske på et tidspunkt har siddet med præcis det samme problem som dig, og derfor har taget mig tid til at lave en side omkring det 🙂

BEGREBER
MASKETYPER
TIPS OG TRICKS

Er dit problem relateret specifikt til én af mine opskrifter, kan du også skrive i kommentarfeltet til selve opskriften. Husk i øvrigt at sætte kryds i feltet “Informer mig om nye kommentarer via e-mail”, så du er sikker på at få besked, når jeg svarer dig!

Har du forslag til nye links, tutorials mv., som du synes mangler på siden, eller har du bare lyst til at sige “hej”, så tøv endelig ikke med at smide en kommentar!

God vind! 🙂

One comment

  1. Alberte says:

    Jeg sidder med en opskrift som skriver: 2 stgm for begge ml i næste m (hækles i 3. lm fra foregående rk). det forstår jeg ikke rigtig.
    Hvad er forskellen mellem maskeled og maske.

Skriv et svar