Alenetid og lille pung til dims og dutter

Lille pung til dims og dutteri_1

Nu laver jeg lige en vild antagelse…. Jeg gætter på, at mine læsere kønsfordeler sig sådan nogenlunde 99,7% vs. 0,3% – med den tunge vægt på kvindernes side, forstås. Og, uden at jeg skal sætte mit eget lys alt for meget under en skæppe, så tror jeg, at herrestyrken fordeler sig sådan ca. at min rare onkel udgør 0,1%, min kære far 0,1% og min meget opbakkende kæreste 0,1%. Hej far, skat og onkel Stig! 😀

(Ohhh, mænd derude – giv jer til kende, hvis I er der – og gør mine antagelser til skamme, hvis de således fortjener!!)

Nå, men af samme årsag, så tror jeg ikke, at jeg ryster en alt for stor målgruppe af bloggen, hvis jeg lige for en sjælden gangs skyld får drejet stemningen over i retning af lidt neglelak, dameblade og chick-flicks.

Jeg er nemlig alene hjemme!!! Egentlig, så ville egentlig helst have hygget med min bedre halvdel, for jeg er lige kommet hjem fra en forretningsrejse til Paris og har jo savnet ham. Men, han skulle ud at spille og sommergrille med sit band, pigerne er hos deres mor, og jeg var egentlig lidt for bustet til selv at stable noget på benene, så pludselig havde jeg en fredag aften helt alene. Så er det jo bare om at få det allerbedste ud af det – du ved sådan med alt det, som er sådan rigtig tøsehygge-agtigt.

Når jeg har sådan en dag, så forestiller jeg mig altid hvordan jeg både skal lægge ansigtsmasker med agurker på øjnene, se en masse tøsefilm, tage fodbad, lægge neglelak på alle negle jeg har, plukke øjenbryn, hækle, blogge, læse bøger, læse dameblade og bare sådan generelt Hygge mig. Med stort H.

Intentioner = virkelighed ….. sjældent! Hos mig i hvert fald. For så bliver jeg opslugt af et eller andet, og lige pludselig har tiden lullet mig ind i sine sirene-agtige fangarme. Som i aften fx, hvor jeg egentlig kun har nået at hækle og blogge. Men det er ligemeget. For det hygger jeg mig med – much! Og nogle gange er forventningens søde glæde jo næsten lige så tilfredsstillende!

Men nu vi er her og jeg har jeres opmærksomhed, så vil jeg da gerne lige dele, hvad jeg fik kreeret! Jeg har nemlig her til eftermiddag/aften lavet en lille pung til dims og dut. Pungens design af inspireret af det net med mønster, som jeg lavede for nylig. Du finder opskriften på pungen lige HER.

Og så har du måske lyst til at dele, hvordan du udnytter din alenetid? 🙂

Tøsehygge_1

 

Skriv et svar