Hotte grydelapper, flere bogstaver og lidt om kokketalenter!

HOT Grydelap_7

De af jer, der har fulgt med her på bloggen i lidt længere tid, kan måske huske, at jeg engang skrev om, hvordan min kæreste og jeg spiser efter LCHF (Low Carb High Fat) principperne? Hvis ikke, så kan du læse mere HER.

Her henover sommeren har vi dog valgt at sætte det lidt på hold. Vi havde behov for at sidde på vores terrasse med et glas hvidvin og spontane rejemadder – vel at mærke uden at brødet skulle bages med HUSK fibre og mandelmel først. Behov for rugbrødsmadder i sommersolen. Behov for lidt ekstra rødvin. Behov for snobrød på lejrbålet i haven og marshmellows mellem mariekiks. Og ikke mindst havde vi behov for at tage på vores planlagte ferie til Toscana og vælte os rundt i masser af stivelse! For helt ærligt, hvem gider egentlig tage til Italien og give afkald på paaaaasta, piiiiiizza, gelato-is og filonebrød med olivenolie? Nå ja, det er der sikkert nok nogen med en lidt mere muskelfast rygrad, der gider… men det var så bare ikke lige os, der ejede den, lige dér 🙂

NU er ferien slut, og vi skal tilbage til lidt god og rigtig mad herhjemme. Og, vi skal supplere med nogle andre bogstaver: H-O-T. Det er nemlig teksten på to grydelapper jeg har kreeret for ligesom at motivere mig selv til at blive lidt mere aktiv i køkkenet. Dér er mine evner nemlig temmeligt begrænsede. Jeg er lidt hende dér, som bare ikke aner, hvad der skal i maden for at den bliver lækker.

I kender sikkert typen, som lige spidser munden henover en teske, slubrer indholdet ind og siger: “Mere kardemomme… helt sikkert mere kardemomme!”… Det var så ikke mig! Jeg var nemlig mere hende dér, der bare dryssede en bred varieté af indhold fra krydderiskuffen ned i retten. Woooops for stærk – nå, i med noget mælk. Woooops for tynd, nå, i med noget mel… Woooops smagløs – nå, i med lidt mere af det hele… Og så lidt forfra igen. Men jeg siger jer dog,- jeg laver en mean lasagne!!

Tilbage til hæklerierne, så finder du opskriften på grydelapperne lige HER.

Nedenfor bringer jeg så lidt stemningsbilleder fra vores sommer i Toscana og i sommerhuset, primært HCHF style 😉

Stemningsbillede_5

Stemningsbillede_3

Stemningsbillede_4

Stemningsbillede_6

Stemningsbillede_7

Stemningsbillede_8

Stemningsbillede_9

 

2 comments

 1. Charlotte Hesse says:

  Til gengæld er du bare skide dygtig til alt det kreative!!
  Og det er så fedt for os, der følger dig og ikke spiser hos dig, hihi.
  Jeg er vild med at dig og din kreativitet. Dejligt

  • Louise says:

   Hahaha – det var da en strålende måde at se det på, Charlotte!! Nu skal jeg så bare have fundet en snedig måde at overbevise den bedre halvdel om, at det er vigtigere at jeg altid hækler, frem for at lave mad 😀

Skriv et svar