Juvelerforretningen “Arnby & Mejlvang” – og en hær af “Happy Birds”

Som I jo nok ved, så er jeg temmelig ny udi i denne blogverden. Jeg kan jo godt undre mig lidt over, hvorfor jeg ikke er startet længe før, for det giver så god energi, og jeg nyder virkelig at skabe indhold på siden. Men hvad der er endnu bedre, når man er ny blogger, så er det at få anerkendelse. At mærke, at der sidder nogen i den anden ende, som rent faktisk lægger mærke til det stykke arbejde man udfører – og måske ligefrem sætter pris på det…!?

Derfor var det også med et stort smil på læben og lidt af en “wow”-følelse, at jeg åbnede en email i forrige uge. Emailen var fra søde Trine – den ene indehaver af juvelerforretningen Arnby og Mejlvang, som ligger på Store Kongensgade 118 i København. Hun ville rose mig for min blog (tak!) og samtidig høre, om jeg kunne være interesseret i at udstille nogle af mine påskekyllinger i deres forretning.

Påskekylling_3Det er da en win-win. Trine får noget til vinduerne og lidt omtale fra mig. Og jeg får lidt reklame – og måske en større læserskare!?

Du behøver måske ikke lave 15 stk, som her, men hvis du selv vil lave en enkelt kylle til påske, så er opskriften HER.

Og så slå da lige et smut forbi Arnby & Mejlvang i påsken. De har SÅ mange fine ting i butikken – også ud over en hær af ‘Happy Birds’ 😉

Skriv et svar